Post by ismismagerent on Mar 7, 2022 4:39:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Хит \u0026 Кноцкдовн ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Хит \u0026 Кноцкдовн IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара генератор драгуља ▞▞▞
▞▞▞ Хит \u0026 Кноцкдовн 2022 version ▞▞▞
Ово је било толико јебено срање да сам достигао ниво од 39 или тако нешто и не знам колико јебено треба да их погодим и није стварно важно колико сам их погодио ниво ме увек не успе после 4 глупа покушаја ИСТОГ глупог нивоа. Зајеби ову игру.
Превише додатака уништава читаву радост игре. И додаци су такође веома неприкладни, у исто време бесмислени.
Волим кад ми се нешто баци, ова игра ми то даје. Одузима ми слободно време, моју досаду и ствара зависност. Свиђа ми се!!!
Лекција за све! Како проценити који је најважнији у свим кутијама. Они ће променити целокупну ситуацију.
Веома добра игра. креативан је и одличан начин да прођете време
То је у реду игра, ништа претерано не пролази време, али као и обично треба да се носи са рекламама јер ко жели да потроши стотине долара само да баци лопту и неколико конзерви
Већина нивоа је изводљива у једном покушају. Али ниво 120 НЕЋЕ бити завршен! Покушао сам више од 30 пута и не иде. Они то раде тако да трошите новац на додатне лопте. НЕ ЈА! Остављање ове рецензије и деинсталирање 🤣😂🤣😂
Ово је класична игра, није лака али добра. док не дођете до нивоа 31, онда постаје глупо. нема довољно времена за завршетак нивоа. ако вас огласи нервирају као и мене, искључите ВиФи на уређају који користите, тада нећете добити огласе. у сваком случају, деинсталирао сам га јер мој живот има више смисла од трошења на овакво смеће...
Колико год да волим да играм игру, реклама која се појављује на сваке 2 утакмице је досадна...
не добијање кредита за куповину. Више пута сам слао е-поруке и нисам добио адекватан кредит за куповине које су ми наплаћене.
Ова игра је сјајна. ова игра је мало тешка. У овој игри желимо да очистимо све лименке. Када очистимо нивое постаће веома тешко. Преузмите ову сјајну игру.
Забавно!
آمار و نابودی ورزشی alw
Није најбоље, у стварном животу у игри морате да платите 2 3 $, али на телефону можете играти бесплатно без икаквих напетости.
Да бисте помогли са прекидом огласа, само искључите Ви-Фи и мобилне податке. Игра иде добро са искљученим.
Ова игра заиста постаје досадна након тридесет и неколико нивоа. Ова врста игре је некада била за забаву, али напротив, подстиче вас да будете под притиском да прођете веома досадне нивое на свака 3 или 4 нивоа
Добро за 15 минута, укључујући време реклама. Јавн.
велики
Забавно је и изазовно, али бацање лоптица је мало незгодно...али ова рецензија је тек након неколико утакмица...
Волео сам ову игру!! Зависност до нивоа 85 превише тешко. 5 сец. Огласи после сваке утакмице. У игри за два играча нису могли да пронађу играче.
Hit & Knockdown Esportes opz
Бацате лоптице на конзерве, једноставна забава. Контроле би могле бити боље.
у почетку је заиста лако, али онда постаје теже на нивоу 8 и више, наставићу да вежбам на томе
Хит и нокдаун Спортивные игры eawa
то је била глупа игра да ако оставиш једну конзерву, онда ћеш морати поново да покренеш цео ниво, тако да је то била глупа игра и не мислим да је играм.
Теска.нула
Игра се не отвара. Веома разочаран
Забавна игра, али искрено, непостојање плаћене верзије без реклама ме једноставно убија.. 5 од 5 ако постоји додатна бесплатна верзија за коју треба платити
Ова игра није прецизна, једном ће брзо бацити лопту, а следеће ће је избацити. Да могу, не бих јој дао звездице.
Врх за убијање досаде
Превише додатака и искачућих прозора да бисте оценили игру. Требало би да буде један играч, један рејтинг. Не тражи се оцена после сваке рунде. То је само паклено досадно
Добра игра. Држи ме заузетим, али у исто време иритира јер су нивои тешки.. И мрзим рекламе, али постоји разлог иза тога
💖
Ова игра има превише огласа. То је срање
Hit & Knockdown Spor okk
Толико ми се допао, графика је веома добра. То је велики убица времена. Наставите тако и направите нивое до 2000! Хвала што сте направили ову игру.....
супееееер
Тек сам почео да играм, до сада је забавно. Графика је одлична.Мислим да је забавно на једноставан начин, некомпликовано и изазовно
Ово је лоша игра! Контрола лопте за ударање лименки је ужасна. Лопта се на неким нивоима чак ни не приближава лименци, а ако и дође, лименка се не помера или пролази кроз њу као да конзерве уопште нема. И рекламе су смешно дугачке. Не купујте ништа на овој игрици, није вредна вашег времена и потпуно је изгубљена.Ниво 159 се заглавио и када ударите лименке, оне се уопште не померају! Превара! Поправи ово и онда можда дај 5☆
My Bakery Empire: Cake & Bake Παιχνίδια ρόλων dlu
Одлична игра. Пробали сте и друге, али ови програмери су направили игру која је веома пријатна. Лопте веома добро реагују. Где игре њихових конкурената нису добро развијене. Преузмите овај један људи нећете пожалити. Обично не објављујем о играма, али ова је вредна вашег времена
ヒット&ノックダウン スポーツ tkxx