Post by stagmahoucumsve on Feb 16, 2022 6:48:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ζωγραφική ανά Αριθμό Χρώμα ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ζωγραφική ανά Αριθμό Χρώμα IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοί πολλά χρυσά ▞▞▞
▞▞▞ Ζωγραφική ανά Αριθμό Χρώμα 2022 version ▞▞▞
Η απάτη κρύβει τα κομμάτια έτσι ώστε να μην μπορείτε να ολοκληρώσετε το παζλ εκτός και αν σας πάρει να παρακολουθήσετε διαφημίσεις, θα σας οδηγήσει στο κομμάτι που λείπει, συγνώμη που το απεγκαταστάθηκε
Μου άρεσε αυτή η εφαρμογή, αλλά όταν ενημέρωσα τη συνδρομή μου premium σε διαφορετική πληρωμή, δεν ενημερώθηκε ποτέ. Οπότε χρεώθηκα, αλλά ακόμα δεν έχω πάρει τη συνδρομή μου! Επίσης, δεν είμαι χαρούμενος που ακόμα και με τη συνδρομή πρέπει να παρακολουθώ βίντεο για ειδικές φωτογραφίες. Ενημέρωση: Πήρα επιστροφή χρημάτων και ακύρωσα εντελώς τη συνδρομή μου και ξεκίνησα από το μηδέν. Λειτούργησε για μια μέρα και επέστρεψε στο ίδιο πρόβλημα! ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Ή ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ! ΟΥΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ!!!
Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές!! Λατρεύω αυτή την εφαρμογή!! Αυτό που δεν μου αρέσει είναι το γεγονός ότι πρέπει να δω μια διαφήμιση για να ξεκλειδώσω όλες τις φωτογραφίες που προσπάθησα να χρωματίσω. Γνωρίζω ότι ορισμένες φωτογραφίες ξεκλειδώνουν με μια διαφήμιση, αλλά δεν πρέπει όλες οι φωτογραφίες να έχουν διαφημίσεις. 😑
Paint by Number Coloring Games Board uiyr
Ανακατέψτε τα δευτερεύοντα χρώματα από τα πρωτεύοντα ή τις παραλλαγές ανά ... Ενώ αξίζει να επενδύσετε σε ζωγραφικά και χαρτί καλλιτεχνικής ποιότητας,
Πολύ ωραίο το παιχνίδι αλλά μερικές πίστες είναι λίγο δύσκολες γιαυτό και έβαλα 4 αστέρια Κατά τα άλλα όμως είναι πολύ ωραίο και από τη γνώμη μου κατεβάστε το
Εδώ είναι μια καλή εφαρμογή παντού. Προσφέρει ποικιλία εικόνων. Οι εικόνες γίνονται καλύτερες όσο προχωράω. Τέλεια προσθήκη παρεμπιπτόντως.
Crazy Cooking Chef Симулације otd
Λατρεύω αυτήν την εφαρμογή, αλλά θα ήθελα να δω περισσότερη ποικιλομορφία. Σχεδόν κάθε εικόνα έχει λουλούδια, πεταλούδες και καρδιές, έτσι μερικές φορές αισθάνεται επαναλαμβανόμενη. Χρειάζεται περισσότερες εικόνες ανδρών και εκπροσώπησης LGBTQ. Υπάρχουν επίσης μερικές εικόνες όπου απλώς συμπληρώνει τη λεπτομέρεια για εσάς αντί να σας αφήνει να χρωματίσετε μόνοι σας αυτά τα μοτίβα που δεν μου αρέσουν. Αλλά εξακολουθώ να λατρεύω τη λειτουργικότητα της εφαρμογής και το εύρος επιλογών από τοπία έως γοτθικές εικόνες. Χρωματίζω με αυτό κάθε μέρα! ❤
Μου αρέσει να ζωγραφίζω με αριθμούς γιατί μου επιτρέπει να κάνω τον εγκέφαλό μου να δουλεύει με τη σειρά, κάτι που κάνουν οι άνθρωποι που τους αρέσει να δουλεύουν με αριθμούς, μερικές φορές πρέπει να επιστρέψω και να κάνω πράγματα ξανά, αλλά πάντα βγαίνει τέλειο
Λατρεύω αυτήν την εφαρμογή, αλλά η γραμματική των ιστοριών στις λειτουργίες πρόκλησης χρειάζεται πραγματικά επεξεργασία. Μερικές φορές δεν μπορώ καν να πω ποια θα έπρεπε να είναι η ιστορία και στην πραγματικότητα με εμπόδισε να χρωματίσω μερικές, επειδή η γραμματική είναι τόσο κακή.
Ειναι παρα πολυ ωραια εμπειρια ,διαβάζουμε και γνωρίζουμε καινουριους ζωγράφους από ολο τον κόσμο ...κι εμενα μου αρεσει να ζωγραφιζω γενικα ...ειναι μια παρα πολυ ωραια εφαρμογη και ποιος δεν εχει κατεβάσει να την κατεβάσει γιατι πραγματικά χάνει !!!❤ ❤❤
Αντίθετα, συνεχίζει να μεγαλώνει (ακόμη και σε αυτό το είδος) ανά λεπτό. ... για iPhone, iPod touch και iPad που προσφέρει κάτι φρέσκο και αξιοσημείωτο.
Χάλια συγνώμη.
Γραφίδες Αφής
Αυτό που μισώ σε αυτό το παιχνίδι είναι ότι η οθόνη γίνεται σκοτεινή ή ανοιχτή και πηγαινοέρχεται από αυτό και όταν το κάνει αυτό πονάει τα μάτια μου και με κάνει να νιώθω άρρωστος. Είναι χαλαρωτικό αλλά γίνεται βαρετό μετά από λίγο. οι εικόνες είναι ωραίες, αλλά μερικές από τις πλήρως έγχρωμες εικόνες φαίνονται κάπως άσχημες όταν είναι έγχρωμες, επειδή ορισμένα χρώματα δεν ταιριάζουν καλά.
Πολύ ευχάριστο αλλά οι ζωγραφιές είναι για κοριτσάκια
Έχω μια άλλη έγχρωμη εφαρμογή που χρησιμοποιώ και μου αρέσει περισσότερο από αυτήν. Αν και μου αρέσει πολύ η επιλογή αντικειμένων για χρώμα, δεν μπορούσα να βαθμολογήσω με 5 αστέρια. Ο λόγος είναι γιατί εάν χρειάζεστε μια υπόδειξη για να βρείτε ένα μικροσκοπικό αντικείμενο #, πρέπει να πληρώσετε για αυτό. Ή ξεφύγετε από την εικόνα και συνεχίστε να προσπαθείτε. Άλλες έγχρωμες εφαρμογές που χρησιμοποιώ δεν κάνουν τις συμβουλές τόσο δύσκολο να αποκτηθούν.
Δεν μου άρεσε καθόλου
Είναι μια καλή εφαρμογή. Όμορφες φωτογραφίες, αλλά πολλές διαφημίσεις, και παρατήρησα ότι λάμβανα προειδοποιήσεις για χαμηλό αποθηκευτικό χώρο. Με την εφαρμογή εγκατεστημένη και λίγο πάνω από 50 έγχρωμες φωτογραφίες, χρησιμοποιούσα το 98% του αποθηκευτικού χώρου, αλλά μετά τη διαγραφή της εφαρμογής, η χρήση μειώθηκε κατά 13%. Δεν κατέβασα ή κοινοποίησα ποτέ τις φωτογραφίες ή οτιδήποτε άλλο, επομένως δεν ξέρω τι υπάρχει σε αυτήν την εφαρμογή για να καταλαμβάνει τόσο πολύ χώρο.
Νομίζω ότι είναι η καλύτερη εφαρμογή χρωματισμού ποτέ επειδή έχει ατελείωτο αριθμό εικόνων και μερικές είναι τόσο εύκολο να χρωματιστούν. # Το αγαπημένο μου😄☺
Ειναι. ενα ωραιο παιχνιδι και οτι πρεπει για ζωγραφικη
Η Χημεία στο καβαλέτο - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online
Paint by Number Coloring Games ቦርድ tgj
Εξαιρετικά διασκεδαστικό, αλλά τελευταία, κάθε φορά που χρησιμοποιώ την εφαρμογή, μου βγάζει προβλήματα. Αρχίζω να χρωματίζω μια σελίδα και αρχίζουν οι δυσλειτουργίες. Δεν μπορώ καν να χρωματίσω μια εικόνα κατά 50% χωρίς η εφαρμογή να παρουσιάζει προβλήματα και να παγώνει.
Πάντα καλές εικόνες για να χρωματίσετε και να χαλαρώσετε. 4 αστέρια γιατί εύχομαι να υπήρχε σκοτεινή ή νυχτερινή λειτουργία. Ακόμη και με χαμηλή φωτεινότητα της οθόνης, εξακολουθεί να είναι πολύ φωτεινή τη νύχτα στο σκοτάδι.
Μου αρέσει αυτή η εφαρμογή εκτός από το ότι δεν είναι χαλαρωτική όταν πρέπει να αφιερώνεις τον μισό χρόνο ψάχνοντας για μικροσκοπικές κουκκίδες μεγέθους άμμου. Είναι εκεί για να σε αναγκάσουν να χρησιμοποιήσεις συμβουλές. Αυτό δεν είναι απαραίτητο, καθώς οι διαφημίσεις προβάλλονται και χρησιμοποιούνται υποδείξεις. Επίσης, πάρα πολλές εικόνες είναι ίδιες. Πολλά από αυτά είναι φρικτά. Μου αρέσουν τα εξοχικά σπίτια στο δάσος και τα σπίτια με μανιτάρια και δέντρα. Αυτά είναι πολύ σπάνια. Το ίδιο και οι φωτογραφίες του εσωτερικού.
Είναι μια χαρά, υποθέτω, αλλά δεν υπάρχει τέχνη σε αυτό. Μου άρεσε το παζλ της βαφής με αριθμό, όχι απλώς να το βάζω μέχρι την ολοκλήρωση. Αυτή η εφαρμογή σκουραίνει τα σημεία ανάλογα με το χρώμα καθώς προχωράτε, οπότε δεν υπάρχει αναζήτηση, ούτε παζλ. Απλώς "κάντε κλικ στο σκοτεινό μέρος μέχρι να ηχήσει ότι τελειώσατε", και δεν το βρίσκω ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Δεν φαίνεται να είναι μια ρύθμιση που μπορώ να απενεργοποιήσω. Δεν μου αρέσει επίσης το δόλωμα και η εναλλαγή από τις διαφημίσεις - οι εικόνες με χρώμα ντεγκραντέ δεν περιλαμβάνονται.
ήταν υπέροχο το μόνο πράγμα είναι ότι μόλις τελειώσω με την εικόνα πρέπει να ανανεώσω τη σελίδα μου για να επιστρέψω στο μενού.
Ειναι ευκολο και κατι που σε χαλαρωνει.Με λιγα λογια τελειο για τον ελευθερο χρονο σου.
Τεχνικές ζωγραφικής με χρώμα - Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
ΤΕΛΟΣ... πιστεύω ότι βρήκα την εφαρμογή paint by number που έψαχνα! Υπάρχουν απλές, διασκεδαστικές και προκλητικές και πιο δύσκολες που χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να γίνουν. Μου αρέσει γιατί εξαρτάται από τη διάθεσή μου. Έχοντας ΙΨΔ και ΔΕΠΥ, μερικές φορές μου αρέσει να ξεκινώ μια εικόνα και να μπορώ να την τελειώσω γρήγορα, άλλες φορές όταν μου αρέσει να κάθομαι ήσυχος μπορώ να κάνω μια πιο κουραστική εικόνα. Και δεν υπάρχουν κρυφά σημεία που δεν μπορείτε να βρείτε απολύτως, επομένως δεν απογοητεύομαι. 5*!
γενικά υπέροχο παιχνίδι! Παρόλο που υπάρχει ένα σφάλμα που χρειάζεται επιδιόρθωση, κάθε τόσο, ενώ είμαι στη μέση της ζωγραφικής κάτι, θα δείχνει το όνομα του παιχνιδιού και θα επαναφέρει πλήρως τη ζωγραφική! αρκετά ενοχλητικό, αλλά ευτυχώς δεν συμβαίνει συχνά, διορθώστε το παρακαλώ, τότε η κριτική θα είναι 5 αστέρων
Πηγαίνει στη διαφήμιση και κολλάει. Παίρνετε μόνο διαφημίσεις χωρίς χρώμα με αριθμό. Διαγράφω!
Έχει πολυ ωραιες ζωγραφιες και σε χαλαρωνουν πολυ, ειναι πολυ ωραιο και θα αξιζε να εχει4 στερια!!!!!♥♥♥
Δεν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσετε τη μουσική. Χρησιμοποιώ αυτήν την εφαρμογή ενώ παρακολουθώ τηλεόραση και μου αρέσει ο ήχος όταν τελειώνω με ένα χρώμα, αλλά όχι η μουσική.
Jeux coloriage Paint by Number Jeux de société mes
Υπέροχο και διασκεδαστικό! Πολλά για να διαλέξετε. Βοηθά να περάσει η ώρα όταν βαριέστε. Πάρα πολλές διαφημίσεις όμως.
Ινε χαλια!!ζωγραφιζης αλα τελι ιντερνετ!?!?!ΜΑΛΑΚΙΑ!!! ΡΕ:
Είναι πάρα πολύ καλό παιχνίδι ΑΛΛΑ δυστυχώς με τη λύπη μου θα πρέπει να το απεγκαταστήσω γιατί το τάμπλετ lenovo TB 7703X που έχω ΒΡΑΖΕΙ στην κυριολεξία. Οθόνη και πίσω πλευρά ειδικά ψηλά κοντά στην κάμερα δεν μπορείς ούτε να τα ακουμπήσεις. Όπως επίσης και η μπαταρία τελειώνει εν ριπή οφθαλμού. Εδώ οι ταινίες βλέπω και κρατάει όλη τη νύχτα, με το παιχνίδι τέλος. Δεν ξέρω αν σε κάποιον παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα .
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι. Αν αυτό δεν συνέβαινε, σίγουρα θα έπαιρνα 5 αστέρια, αλλά αγόρασα τη συνδρομή για ένα χρόνο. Άλλαξα τηλέφωνα, έχασα όλες τις φωτογραφίες που είχα ήδη κάνει. Και τώρα μου ζητά ξανά να κάνω την ένταξη. Και δεν υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσετε με κανέναν στο παιχνίδι.
Πάνω σε κάθε κομμάτι της εικόνας υπάρχει ένας αριθμός που αντιστοιχεί σε ένα χρώμα. Ζητήστε από τα παιδιά σας να χρωματίσουν τον δεινόσαυρό
Ειναι ωραιο αλλα θα π προτιμουσα να παιζει και οταν δεν εχουμε ιντερνετ!!
παιδιά δεν μου άρεσε καθόλου διότι στην αρχή ήταν υπέροχα αλλά ξαφνικά μου έσβησε όλη τη δουλειά που εκανα
Μερικά κομμάτια δεν είναι στη φωτογραφία μέχρι να δω μια διαφήμιση. Κατά τα άλλα, απολαμβάνω την εφαρμογή.
Ο μαγικός κόσμος του ποιοτικού και εκπαιδευτικού παιχνιδιού! Δωρεάν παραλαβή από το κατάστημα.
Το παιχνιδι ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ!!Δεν ειναι ωραιο εμενα καν δεν με αφηνει να κανω μια ζωγραφια μου λεει"Η εφαρμογή Ζωγραφικη με Αριθμους δεν ειναι διαθεσημει"Ειναι ΧΑΛΙΑ!!!!!!!😥😥😡.Αλλα καταταλα καλο ειναι γιατι την πρωτη μερα εκανα τρις ζωγραφιες!🥰
Λοιπόν, μου άρεσε αυτό το παιχνίδι στην αρχή, πήρα φυσικά την έκδοση premium για ένα χρόνο την cyber Monday, μετά αποφάσισα να πάρω ένα νέο τηλέφωνο και δεν θα μου δώσει τις διαφημίσεις μου ή τίποτα από τα πράγματα στο νέο μου τηλέφωνο. πολύ απογοητευμένος με τους δημιουργούς αυτού του παιχνιδιού, αν πρόκειται να με αναγκάσετε να πληρώσω για να μπορέσω να μεταφέρω τα πράγματά μου που είναι απλά ληστεία. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!!!!
Αντιμετωπίζω πρόβλημα με την εφαρμογή μου, προσπάθησα να την ενημερώσω, αλλά εξακολουθεί να κλείνει κάθε φορά που την ανοίγω!
Είναι πραγματικά τέλειο.Μπραβο σας!
0 ΑΣΤΕΡΙΑ. Unistalling για τα καλά! Το παιχνίδι κολλάει και πρέπει να επανεκκινήσω αυτό που ζωγράφιζα. Το έχω ξαναθέσει και η απάντησή σου δεν βοήθησε. Θα ξοδέψω το χρόνο και τα χρήματά μου όπου η εφαρμογή δεν κολλάει!
Λατρεύω όλες τις φωτογραφίες, υπάρχουν πολλές καλές. Ωστόσο, έχω 2 προβλήματα με την εφαρμογή σας, και αυτά είναι δικά σας προβλήματα, όχι δικά μου! 1. Όταν προσπαθώ να χρωματίσω στην αριστερή πλευρά της φωτογραφίας, πετάει προς τα δεξιά και όλο τον χρόνο που αφιερώνω για να τη φέρω πίσω εκεί που ανήκει, και εννοώ πολλές φορές, απλά δεν αξίζει τον κόπο!!! ! 2. Πρέπει να αγοράσω συμβουλές; ΔΕΝ θα το κάνω αυτό. Δεν είχα ΠΟΤΕ αυτά τα προβλήματα με καμία άλλη εφαρμογή Color by Number και δεν θα το έπαιζα αν το έκανα. Επομένως, καταργήστε την εγκατάσταση αυτής της εφαρμογής μέχρι να διορθωθεί.