Post by stagmahoucumsve on Feb 16, 2022 6:39:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Royal Match ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Royal Match IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduoja begalinius taškus ▞▞▞
▞▞▞ Royal Match 2022 version ▞▞▞
Atnaujinimas: užima tiek daug vietos. Neprieštarautų atsikratyti „kambarių“, kad jie būtų mažesni. Tai smagus žaidimas, ypač jei yra puikioje grupėje. Kai kurie lygiai yra labai sunkūs, bet visiškai įmanomi. Šiuo metu 2101 lygiai. Tai dabartiniai nauji lygiai. Didžiausia problema 1. Kai kuriais lygiais galite pasirinkti powerup prieš žaidimą, bet lygis yra toks, kad jo neįmanoma naudoti. Maitinimo blokai turėtų būti įdėti, kai tik bus laisvos vietos. 2. Begalinis laikas. Jis turėtų būti pristabdytas, jei išeisite iš žaidimo.
Dėl spalvų ir animacijų tai malonu žaisti. Žaidimas yra paprastas, tačiau vis tiek turite būti strateginis. Tai puikus derinys mano knygoje. Redaguoti: Dabar, kai žaidžiau šimtus lygių, supratau, kad lentos yra sukurtos taip, kad beveik neįmanoma užbaigti, kai turite paleisties galias. Be to, pagal skelbimus, aš turėjau išlaisvinti karalių, bet seniai nebuvau užbėgęs ant tų lentų. Vis dar geras atitikimo žaidimas, tik ne toks, kaip maniau
Mėgstu žaidimą, bet gyvenimas atgimsta per ilgai! Kad galėčiau žaisti, turiu jį įkelti keliolika kartų. Jis užšąla. Kas čia tokio?!?!
Aš duočiau 5 žvaigždutes, bet mano problema yra ta, kad baigus Karališkąją lygą jūsų prašoma atnaujinti, o kartais kiti žaidėjai jau turi atnaujinimą ir vėl žaidžia, o man vis atnaujinu ir negaliu jo gauti, kai yra atnaujinimas jis turėtų tai padaryti automatiškai, kai atidarote žaidimą, jums nereikėtų išeiti iš žaidimo, kad pabandytumėte gauti naujinimą. Jūsų žaidimas yra vienintelis žaidimas, kurį žaidžiu, dėl kurio išeinate iš žaidimo, kad gautumėte atnaujinimą. Žaidžiu daug žaidimų, pataisykite tai
Suzinoti daugiau
Kol kas mėgaujasi žaidimu. Gerai, kad nėra skelbimų. Galite tiesiog žaisti.
Man patinka žaisti žaidimą, bet kiekvieną kartą, kai einu, laikas žaisti jis nebus įkeltas. Turiu pašalinti ir iš naujo įdiegti žaidimą, kad galėčiau žaisti
Kada bus pridėti nauji lygiai? Žaidžiu kasdien, iš tikrųjų kelis kartus per dieną ir jau beveik baigiu paskutinį lygį. Kada galiu tikėtis daugiau linksmo laiko?
Rayman Adventures Aventura eob
Man patinka šis žaidimas ir skyriau jam penkias žvaigždutes, bet pastarąsias 2 savaites mano telefonas vis sako, kad jame yra klaida, o atidarius jis išsijungia savaime ir veikė gal 2 dienas per visas 2 savaites, nes žaidžiu šį žaidimą kasdien ir esu gana toli ir būsiu nusiminęs, jei viską prarasiu
Puikus, išskirtinis ir nepaprastas, be iššokančiųjų skelbimų, tiesiog žaiskite ir mėgaukitės šiuo gražiai sukurtu dėlionės žaidimu su estetiškumu, kad patenkintumėte savo vizualinį alkį grafikos kokybe ir keisčiausiomis funkcijomis, įtrauktomis į galvosūkį per daugelį metų.
Pateikiame patobulintą apžvalgą dėl kasdieninio King's Nightmare iššūkio pridėjimo. Puiku! Daug kas skundžiasi, kad reikia mokėti už avansą l. Ne taip. Jums tereikia išbandyti lygį daugiau nei vieną kartą ir panaudoti tam tikrus įgūdžius. Žaidimas yra įdomus ir sukelia priklausomybę.
Remiantis komandos atsakymu, jei daugiau „Save the King“ serijų, tuo labiau man patinka žaidimas. Nuostabu!
Dėkojame, kad pagaliau atnaujinote žaidimą, kad pasiektumėte trofėjų lygius, įveikę žaidimo lygius. Aš prarandu nemokamus žaidimus, nes tai būtų kitą dieną, kol naujinys bus pasiekiamas. Šiandien jis iškart pasiūlė atnaujinimą. Puikus žaidimas 👍
Šis žaidimas yra nuostabus. Kūrėjai naudojasi galimybe iš tikrųjų parodyti savo strateginius, vingius ir posūkius galvosūkiuose. Visada yra naujų ir įdomių iššūkių, kuriuos reikia ištirti. Nesijaučiau nuobodu žaisdamas šį žaidimą. Man labai patinka kurti naujus sodus ir įvairius kraštovaizdžius. - Dėkoju!!
Neblogas daiktas
Liuks
Smagus žaidimas, gameplay padarytas iš kito žaidimo junginio
tai tikrai įdomus žaidimas su puikia grafika.. leidžia jums labai linksmintis ir atnešti daug iššūkių
Pridėjau šį žaidimą, nes maniau, kad išgelbėsiu karalių Robertą, kaip rodo skelbimai. Tai nutiko tik du kartus, todėl buvau šiek tiek nusivylęs. Vis dar žaidžiu žaidimą, nes palaikau viltį, kad kada nors tai pasikartos
Karališkosios rungtynės žaidžiamos ne taip, kaip skelbimai. Tik keliuose ekranuose yra karalius.
Man patinka žaisti žaidimą. Sunku nepirkti kreditų, bet tai galima padaryti.
Patinka tai ir dažni atnaujinimai. Akivaizdu, kad verslo modelis yra skirtas nekantriems žmonėms, kurie nemėgsta iššūkių. Jei manote, kad turite mokėti, kad išlaikytumėte tam tikrus lygius, tai tik dėl to, kad padidinote lygius, kuriuos be jų galėtumėte įveikti dar kelis kartus. Arba jums tiesiog nesiseka žaisti!
Šis žaidimas yra labai smagus ir VISIŠKAI sukeliantis priklausomybę! Esu virš 500 lygio ir kiekvienas lygis toks pat įdomus kaip kitas. NIEKADA nežaidžiau žaidimo taip ilgai ir neketinu sustoti. Tai GERIAUSIAS!!
Linksmas žaidimas, „mix and match“ tipo žaidimas su smagia muzika ir miela grafika. Mėgstu "išgelbėk karalių" lygius.. Ir pakankamai gaiviai, kol kas jokių reklamų.
Royal Match Kirakós játékok mgh
Neįmanoma žaisti šio žaidimo be jokių pirkinių. Kūrėjai yra labai gudrūs ir nori, kad jūs ten įsigytumėte mėnesinius sezono abonementus, kad tęstumėte progresą. Ne nemokama 2 žaidimų aplinka.
Iš esmės žaidimo pradžia yra gerai, tada viskas sustiprėjo ..todėl turite PIRKTI, kad pasiektumėte aukštesnius etapus ..tai nėra gerai .. ypač jei esate pensininkas ir gyvenimas sunkus apskritai nėra puikus žaidimas ..jis tave įtraukia ir išspjauna
Socialinėje žiniasklaidoje aptikau daugybę karališkųjų rungtynių žaidimo reklamos, rodančios karaliaus svajonę jį išgelbėti. Kur tie lygiai?? Įveikęs 437 lygius susidūriau tik vieną kartą! Reklama yra netikra
Man patinka šis žaidimas, bet taip sunku išvalyti kai kuriuos lygius, jei praleidžiate 1 kvadratą, kad išvalytumėte lygį, manau, kad 900 monetų yra šiek tiek daug. Taip pat aš bandžiau nusipirkti monetų ir papildomų bombų, plaktukų ir tt Aš negaliu to padaryti, jei pasirinkau mokėti per PayPal, ar naudoju tą slaptažodį, ar naudoju slaptažodį, kurį prisijungiu prie Facebook, bet kokių idėjų prašau.
Aš ❤️ ši programa yra linksma, jaudinanti, kūrybinga ir įdomi, nes tai nenutrūkstamas žaidimas, kuris niekada nesibaigia, ir manau, kad visi turėtų tai žaisti, be to, tai gana lengva ir atpalaiduojanti žmonėms, kurie patiria daug streso, tai tarsi terapijos seansas. tavo protas ir tu jį valdai. Rekomenduoju ir vertinu šią programą 5 žvaigždutėmis ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ Pee from Palmerston 👍🙏😇😊🔥❤️
Argumentai "už": smagu. Jokių skelbimų. Daugybė iššūkių, premijų lygių, konkursų ir prizų. Puiku, kad norint progresuoti nereikia leisti pinigų (nors aš turiu šiek tiek). Kai kuriuos lygius įveikti prireiks šiek tiek ilgiau. Redaguoti: Žvaigždės nukrito dėl kai kurių PAGRINDINIŲ žaidimo trūkumų, kurie nebuvo tokie akivaizdūs anksti. Labai bugiškas. Be to, kuo toliau, tuo labiau robotas jus apgauna. Naudojau žaidimo stiprintuvus ir stebėjau, kaip jie tiesiogine prasme neveikia ir (arba) visiškai išnyksta. pufas! Dingo. Ne kietas. NEREKOMENDUOTU. 👎🏽
Noriu žaisti lygiu, kurį jūs naudojate kaip reklamą, man niekada to nežaisti ir tai vargina. Bet žaidimas yra įdomus ir įtraukiantis, man jis patinka.
Man patinka šis žaidimas . Bet aš turiu duoti tai 3 nuolat užšaldyti mane, ir aš turėjau sumokėti karališkąjį leidimą du kartus ir tai nėra teisinga. Tikriausiai pašalinsiu žaidimą, jei negalite jo suprasti! Taip pat maniau, kad prisijungimas prie „Facebook“ turėjo išsaugoti jūsų pažangą. Na, aš jį pašalinau ir įdiegiau iš naujo ir turėjau per daug mokėti, kad atgaučiau nemokamą karališkąjį leidimą. Aš neturėčiau to daryti. Mano pažanga turėjo būti išsaugota. Būčiau dėkingas, jei patartumėte, ką daryti.
Geras zaidimas bet neduodat toliau zaisti
Šlubas. Pritrūko gyvybių ir teko laukti, kol bus galima žaisti. Nori žaisti tada, kai nori žaisti, o ne tada, kai jie nusprendžia, kad gali.
Royal Match Puzzle ltt
Kai pasieksite tam tikrą lygį, žaidimas nuolat užšąla! Net negaliu užlipti ir paleisti, kai tik jis įkeliamas, jis sustingsta. Tai reikia rūšiuoti
Tikrai smagus žaidimas pradžioje. Galų gale, priklausomai nuo jūsų kantrybės ir noro tęsti, tai tampa nuobodu. Tai nustoja būti linksma ir erzina nesugebėjimas įveikti tam tikro lygio nepraleidžiant valandų tam tikroje scenoje. Aš neprieštarauju mokėti kelis dolerius, kad palaikyčiau kūrėjus, nes tai įdomus žaidimas, bet aš neketinu daug išleisti, kad pereičiau lygius ar padidinčiau galią. Aš pašalinsiu, ir gaila, man tai patinka, bet tai nebeįdomu.
Buvo paprašyta atnaujinti, bet negaliu patekti į naują sritį. Pašalinta ir vėl įdiegta, bet vis tiek nepavyksta patekti.
Royal Match Головоломки msfs
Aš specialiai atsisiunčiau tai, kad išgelbėčiau karalių nuo pavojaus, kaip rodo skelbimai, ir manau, kad tai yra šiek tiek klaidinanti atlikti šią užduotį tik vieną kartą po daugybės lygių. Jei norėčiau žaisti spalvų atitikimo žaidimą, atsisiųsčiau „Candy Crush“ sagą. Programėlė jau ištrinta.
Karališkosios rungtynės yra smagiau nei saldainiai. Yra daugiau apdovanojimų ir mažiau nusivylimo.
Mėgstu žaidimą, ilgai reikia naujų lygių. Greiti atsakymai į komentarus ačiū. Atnaujinimas veikė.
gali būti daugiau nemokamų prekių, kurios padėtų jums pakilti, nes nenoriu mokėti visą laiką, ne visi gali sau leisti!
Žaidžiau keletą savaičių. Prieš vertindamas žaidimą, įvertinau jį įvairiais būdais. 1 - tai kopijavimo žaidimas! Galite lengvai rasti pionierių 2 – kodėl žaidžiate? Nes atleiskite stresą ir linksminkitės. Jis sukurtas tik tam, kad panaudotum savo gyvybes ir paskatintum tave pirkti!!! 3 - vargšas kūrėjas gali man atsakyti, kad mes suteikiame jums nemokamą žaidimą, o jūs kaltinate mus !!! Ką jie anksčiau atsakė kitam vartotojui. (nepriekaištingai) 4 – žaidimas nepadarys jūsų laimingo. Žaidimas naudoja didžiulę bateriją
Royal Match Hjernegymnastik qyt
Buvo smagu, bet neleido man pirkti monetų, o tai apmaudu, nes praleidau daug šansų laimėti. Na, jie praleido daug šansų gauti atlyginimą.
Man patinka šis žaidimas, esu priklausomas, bet turėjau jį pašalinti, nes jis vis užšąla.
Man patiko šis žaidimas ir priklausiau 50 geriausių pasaulio komandų. Tačiau „Facebook“ nenaudoju (niekada nenaudosiu), o kai telefonas mirė, viską praradau, nes negalėjau išsaugoti savo progreso. Norėčiau, kad būtų sukurta „Gmail“ eigos atsarginė kopija. Būtų 5 žvaigždutės, jei ne tai. Aš nepradėsiu iš naujo, kai praradau visą laiką ir pinigus. Dabar sutaupau pinigų, o kūrėjai pralaimi.