Post by stagmahoucumsve on Feb 16, 2022 6:36:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hybrid Animals ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hybrid Animals IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koodid piiramatud võtmed ▞▞▞
▞▞▞ Hybrid Animals 2022 version ▞▞▞
Mäng ei tööta mitmikmängus mina ja mu sõber mängisid seda mängu, kuid me mõlemad ei saa ühendust, kuid ma laadisin selle mängu alla selle varasemas versioonis, sellel ei olnud probleeme, kuid nüüd on ka paljud mu kaaslased vea tõttu surnud
Liiga palju reklaame. Reklaamide sundimine pärast iga taseme tõusmist või iga teine minut on imelik, mäng võis olla hea, kuid ma ei ole nõus kõigi nende reklaamidega tegelema. See on reklaamide eemaldamiseks piisavalt odav, kuid pool minu mänguajast on olnud reklaamide vaatamine. Ma ei tea, kas see mulle piisavalt meeldib, et reklaame eemaldada. Ei taha teada saada kõigi kuulutuste pärast...
See mäng on tõesti üks parimaid mobiilimänge, sellel on täiesti hämmastav graafika ja ainulaadne stiil, saate koos aretada erinevaid loomi lõputute tulemustega. Ilmselt parim omadus on see, et sellel mängul on mitmikmäng! (Kuid serverid on praegu häkkerite nakatumise tõttu suletud) Mitmikmäng võimaldab teil suhelda teiste mängijatega, on mitte-PVP-serverid, kus lihtsalt mängite oma sõpradega ja kohtute uute mängijatega, ning PVP-serverid, kus valitseb täielik kaos.
Mäng tundub olevat värskendatud, kuid nüüd tõrkub see ettevõtete nimede osas, laadimisekraanid kattuvad ja ekraan läheb koobastesse sisenedes mustaks. Miks? See oli nii lõbus enne... selline pettumus mängu kohta, mis oli algselt hea.
WAYYYYY paljudele kuulutustele, isegi kohe pärast pakkumist, millele ütlesin ei. Ma saan aru, et reklaamid maksavad nende mängude eest, kuid teil pole seda vaja iga kord, kui ma tasemele tõusen või kepi kätte võtan. Kui ma saaksin sellele mängule anda vähem kui 1 tärni, siis teeksin seda!!!
õpetust/juhendit pole. kui loote looma, olete üksi.
Ma armastan seda mängu nii väga ja mul on väga valus sellele nii madal hinnang anda, kuid ma olin tasemel 500 täieliku iidse turvisega, mis on mängu parim raudrüü ja kui ma selle kogemata kustutasin, olin tasemel 100, palun parandage see, ma tõesti vajan oma tasemeid, lossi ja lemmikloomi tagasi, nii et jah, lisage mõni viis selle ärahoidmiseks.
Suurepärane mäng, unustasin tasuta teemanti hankida, kuid pean iga päev ootama teemandipreemiat. Mul oli parim kaaslane Johnny tase 124. Ja siis ma suudan leida tumeda killu, jääkildu ja iidse luu. ja siis... Ma leidsin tõrke, mis tapab mu kaaslase, kui nad puudutasid mürgipiike. Mu lemmikloom ei jää ellu...
See mäng on lahe, kuid mul on selles mängus vaja kõiki lemmikloomade funktsioone
Sellel mängul, millel on kaart, peaks olema ka nupp, et mängijad saaksid valida taevavaate ja maavaate vahel
Ma pean desinstallima, et värskendada ja reklaame.
Hybrid Animals 시뮬레이션 qaps
Hybrid Animals உருவகப்படுத்துதல் dso
Väga hea mäng, aga panin 1 tärni, sest panin kaitsmed ümber ja kui ma surin, siis sündis uuesti ja läks tagasi neid võtma, aga seal öeldi, et see kuulub Jack0136-le, mis olen mina, aga ma ei saanud seda vastu võtta....miks ma panin need seal😡😡😡...palun parandage ära.
See mäng on hull ja üks mu lemmikmänge, kuid kui nad lisavad rohkem asju, on see hullumeelsem
See mäng on NII VÄGA LÕBUS JA SÕLTUVUS ~!✨ MULLE MEELDIB NII VÄGA!! aga need on nagu puudu, näiteks .. sa peaksid lisama mõned kaardid, et võib-olla teaksin, kus ma olen, võib-olla panen sellele mõned üksikasjad, näiteks, et teie lähedal on vaenlane, orbid või rind. Oh ja ma soovin, et saaksin oma hübriidlooma vahetada. Mulle ei meeldi väga, kuidas see välja näeb lol ja see oleks lahe ka võib-olla panen konto, et saaksin oma mängu salvestada. See on kõik suured ideed
No Humanity - The Hardest Game Arcade mxi
Armastan seda
Hea mäng, aga kui me saame müntide eest esmaklassilise eseme, aga mitte kalliskivide eest ja saame kalliskividest münte
see on nauditav mäng, kuid see muutub halvaks, kui desinstallite või salvestusfail puudub, siis läheb kogu teie ost isegi raskeks, kui kasutate selle ostmiseks raha, mitte ainult seda, et te ei saa kogu faili taastada. Kui te ei soovi seda parandada teie mäng anna lihtsalt mu raha tagasi - amzblack annan nauditava eest kaks tärni, kuni mängu parandate, te ei näe 5 tärni
Ma armastan seda mängu, olen seda mänginud sellest ajast peale, kui see oli varane juurdepääs, aga kas te kavatsete kunagi parandada mitmikmängu, mida olen püüdnud kasutada kuid ja see ei tööta enne, kui serverid kadusid ja siis ei lubanud liituda sõprade maailmaga ja pärast seda juhtus kõik mu sõbrad tüdinesid ja lõpetasid mängu mängimise ja ma võin, kui seda ei parandata
Ma armastan seda!! Saate omada ja teha: maju, lemmikloomi, aeda, isegi lossi!! Kõigi funktsioonide kuvamiseks peaksite kirjeldust muutma. Seal on nii palju asju teha!! See on nii lõbus!! Kõige olulisem võrguühenduseta režiim!! <3
Üks lõbusatest ja headest mängudest on ainult see, et sa tõesti ei näe oma terviseriba, mis on tohutu puudus, sest sa ei tea, kui palju sul on tervist ja kui sa kogemata võitleksid vaenlasega, võid surra, sest sul pole ettekujutus oma tervisest, võrgus ei ole keele haldamisel kuigi hea. Kirjutasin lihtsalt ühe sõna valesti ja sain bändi pluss, palun lisage rohkem ülesandeid ja eesmärke, pärast taseme tõstmist muutub igavaks ja lisage leivale ja kasutatavatele esemetele rohkem anaale.
Oleks hea, kui pärast iga kord, kui tasemele tõused, poleks reklaame
Hybrid Animals Simulācijas spēles tiwq
Täiesti fenomenaalne. Mäng on lihtne, nii nagu see olema peab. Sisu valik on lai ja seal ei puudu tegevustest ega kohtadest, mida uurida. Kuid teatud korduva tõrke tõttu ei saa ma sellele mängule veel 5 tärni arvustust anda. Ehitajatööriistu kasutades ei saa ma mõnda eset või kaunistust korjata ega teisaldada enne, kui jätan renderduskauguse ja tulen tagasi. Kuid kuna see mäng on suhteliselt uus, olen kindel, et see lõpuks parandatakse. Kui see juhtub, annan ma hea meelega 5 tärni.
Kui te ei tea, miks ma andsin sellele kolm tärni, on põhjuseks sõbra nupp. Kui ma oma venna mängu kutsun, klõpsab ta jah ja siis ütleb "Sisenemine mängu", SIIS NÜÜD SEE ÜTLEB SEDA! 'mängu ei õnnestunud siseneda, (Küsi)' talle! TA KÜSIS MULT! Palun parandage see, ma tõesti tahan oma vennaga mängida
Ma armastan seda mängu, kuid ma ei saa mõnesse kaevandusse sisse minna, kui ma sisse lähen, see on nagu tühi ekraan ja ma ei saa sinna kirjutada, ma püüan sõbraga suhelda ja see ei kirjuta ja ma üritan panna oma abilisi ütlema asju, kuid see ei tööta, kui ma tahan paranda see halb hinnang 5 tärni
Mäng ise on lõbus, aga...Selles pole tõesti midagi teha. Oleks tore, kui hübriididel oleks midagi enamat kui esteetikat või kui see oleks midagi enamat kui rüüstamine ja meisterdamine. Isegi midagi nagu näljamõõtja muudaks mängu natuke kaasahaaravamaks. Üldiselt pole see halb, lihtsalt praeguses olekus üsna paljad luud.
See mäng on lõbus ja kõik peale lisade hulga teevad asja väga halvaks
Ma armastan seda mängu, kavatsen segada oma kaks sodiaaki { Kuu: Lõvi (Lõvi) / Aasta: Dragon } ainult üks probleem, reklaamid. Vean kihla, et enamik inimesi nõustub sellega, et reklaame on palju, isegi kui ma keeldun asjade reklaami vaatamise taotlusest, teeb see reklaami niikuinii. Ja ka siis, kui olen munasegamise lõpetanud, paneb see mind uuesti tegema...muidu see on suurepärane!
On viga, mis ei võimalda teil kalliskivide hankimiseks videot vaadata
Kaotasin oma andmed oma 3. salvestuspesas 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Suurepärane Mäng. Märkasin ainult ühte probleemi, nii et umbes 45 minutit üksikmängus käisin ringi avastamas ja tapmas ning üks "eripakkumine", mida kasutasin, maksis 6 mana asja, kuid selle kasutamiseks tuli oodata kuni 7 mana. Nii et ma jõudsin umbes 55. tasemele ja võitlesin 100. taseme hübriidiga (suurepäraste esemete täielik valik kodust kaugel) ja see jõudis 6 manani, kuid ma pidin ootama kuni 7 mana ja see suri mind vaenlane vaid 1 erirünnaku kaugusel. Vabandust nutuloo pärast, aga nii see läheb
See on tõesti tore mäng, kuid mul on probleem, kui ma tahan oma sõbraga mängida, ilmub ekraanile "error" või midagi sellist.
Alati, kui proovin mängida, päästab see ja lööb mind välja. Üritasin nii kaua leida korraliku välimusega hübriidi, et see minuga seda teeks. Ebaõiglane desinstallitud
Olen tegelaskujude kohandamise vastu olnud nii kaua, kui ma mäletan, ja see mäng läheb sellega METSIKuks. Sa ei tee mitte ainult oma tegelaskuju, vaid ka kaardile kogutud munadest hübriidseid lemmikloomi. Enne suuri uuendusi, nagu külad ja muud asjad, oli see üsna igav, ma tegelikult üritasin surra, et uut tegelast teha, kuna see oli lõbusam, aga nüüd on NII PALJU teha. Ootan huviga NPC värskendusi!
Mulle meeldis see mäng kuni surmani, mul ei olnud piisavalt münte, et kõike alles hoida, ja ma ei tahtnud taaskäivitada, nii et ma vajutasin kaotada 3 taset ja kõik oma laos olevad asjad ning ma olen tõesti väga kurb, sest mul oli mingid päris head soomused ja ma sulandusin ka sel ajal munadega ja millegipärast kadusid mu mõlemad munad! Neid polnud minu laos 😠🤬
See on lihtsalt aja raiskamine, mul on kassas 10 000 münti. Järgmisel päeval avan laeka, pole midagi, sain nädal aega mängides palju münte kätte, aga see on läinud...
See on omamoodi hea, aga kui ma suren, on see väga ärritav, et kaotate ilma asjata kogu oma raske töö ja mängu võitmise eest tasub maksta, mis veel nii ärritab on kalliskivid, mida ellujäämisest ja mitmikmängust ei saa kätte, kuid see on kuidagi hea
See on suurepärane mäng, kuid eile õhtul lähtestas see mu mängu, mul oli endiselt kogu mu inventar, kuid ma ei saa oma kasutajanime tagasi, nii et mu lemmikloomad ei tunneks mind ära.
See on parim mäng ja saaksite paremaks muuta, kui saaksite igal pühal lisada uusi loomi ja alandada poes olevate asjade hinda, näiteks teha asju nagu 5 kalliskivi
MINU TEGELAS KUSTUTATUD!?! MIS JUHTUS MINU EDENDUMISEGA!
miks ma andsin sellele kolm tärni, kuna mu loom muutus sisselogimisel lihtsalt teistsuguseks, kas see on nali? Minu loom oli tigu + kull nüüd on kärbes + känguru ja nüüd muutusid mu loomad teistsuguseks, haruldased muutuvad nüüd mitte haruldasteks ja minu mitte haruldased loomad muutusid lihtsalt haruldaseks, parandage see
See mäng on hämmastav, kuid mul oli viga/tõrge, mille tõttu ma ei tõusnud üles, ei pääse dialoogist, ei näe inventari ja see kustutas mu salvestamise, palun parandage see
Lõbus, kuid monny tegemine on raske
Mulle meeldib, aga kuidas ma shindost üles saan ja kus on prussaka squashi quest
Ma maksin reklaamide eemaldamise eest. Arva ära. Ma saan endiselt peaaegu pidevalt reklaame. Kui saaksin, annaksin selle selle tõttu nulliga. Kui probleemi lahendate, annaksin mängule palju parema hinnangu. Kokkuvõtteks siis. Nagu ka 0 ⭐s. Lahendage probleem järgmise 12 tunni jooksul ja ma soovitan seda kõigile, keda tean.
AITÄH KÕIGI UUTE VÄRSKENDUSTE EEST KUI SAAKSIN SEDA MÄNGU HINDADA, OLEKS SEE 20 10-st Samuti soovitus lisada pilvesalvestus
See on hea mäng, kuid ma ei saa sõpradega liituda